yoga i Vadstena

yoga- tider
Tjoho, nu är det dags.  Ganga håller  yoga på Rödtornet även denna höst – och den fina hösten börjar redan tisdagen den 1 september.
Det är bara att klicka på länken så kommer du till KALENDARIUM, där har du mer information om grupperna, om priser och allt annat.
Jag vill som vanligt poängtera att yoga är individuellt….. du kan vara ny eller rutinerad…… det går bra ändå.  en stel kropp kan kanske inte gå så djup in i en ställning, eller sitta så stiligt i lotus -men det gör inget, man får modifiera och man ska vara följsam till sin egen kropp och inte hetsa några ”resultat”. Alla är på sin egen ”nivå”
Det finns liksom inga ”resultat liknande indrottsvärlden” inom yoga –  yoga är inte idrott, inte motion -det är mera meditation och de resultat du uppnår har mer att göra med att du når djupare in i din närvaro och att du mår bra mentalt. Som en extra bonus blir du både smidigare och starkare på samma gång. Men,du kan vara stel som en byrå och ändå känna att du fått ut massor av ditt yogapass. lovar.
Vill gärna tipsa lite extra om  Yoga Sensitive, som är för dig som vill utforska ditt mer subtila varande….. du kan läsa vidare om det på KALENDARIUM

VÄLKOMNA
Ganga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s