Lite extra

sverige
Igår. Yoga. vi gjorde vår yoga, jag leder och inspirerar med ord, andningsövningar och asanas (ställningar). Det är en fantastisk grupp jag har. De flesta har gått för mig väldigt länge, så vi känner varandra, på något sätt – och tycker om varandra.  Så när gruppen kommer in i lokalen uppstår genast en väldigt skön avslappnad känsla.
För det mesta går det väldigt fort för gruppen att nå ett annat djupare tillstånd, det känns väldigt påtagligt för mig som leder.
Så avslutar vi med en Yoga Nidra, en ledd fördjupad avslappning och så sjunger jag ett mantra. Så är den dryga timman med yoga slut.  Långsamt sätter sig alla upp. en del vill inte öppna ögonen.  Alla är i sin stillhet och njuter av den.
En av kvinnorna säger ”men, var det inte nåt alldeles extra idag??” -”det är alltid alldeles extra” svarar en annan, fortfarande blundande….      ”jo, men, nåt mer…?”

Jag blir lite förvånad. Vad var det hon hade tagit in?
Två gånger i månaden har vi inom Oneness en gemensam Deeksha för Sverige. Helst ska man sitta med en karta av Sverige och ge Deekshan till kartan. Så läggs en intention in i den här Deekshan… just nu är det ”Välståndsmedvetande åt alla i Sverige”   De här gemensamma Deekshorna/ energiöverföringarna sker två gånger i månaden, den 7e och den 21e    klockan 18.00 – 18.30

Det var just en sådan här energiöverföring till hela Sverige just under yogan.  Jag hade ju fullt upp med att hålla yoga, men märkte själv hur jag fördjupnade in i något större.  Det var ju ingen Onenessträff jag höll, så jag hade inte sagt något om det, men det är ju bara att erkänna. Oneness-energin flödar ju igenom allt som man gör – ämdå.  Den bara är där och vill vara med. Den lyser ju från hjärtat.

Fint att även deltagarna kunde känna av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s