nästa vecka, två inbjudningar

INBJUDAN NR 1

öga
Är du i Linköping nästa vecka? Då är du välkommen till Trädgårdföreningens lokaler på onsdag kväll, 29 april. Då kommer Ganga att vara där (Rurik med)  det kommer att visas, pratas bilder, Deeksha blir det också.
Tror det kostar 50kr.  här är inbjudan:

”Man kan måla på olika sätt. För mig har måleri oftast varit ett sanningsserum; ett andningshål, en glädje men främst ett sanningsserum. Det tänkte jag prata lite kring, då jag kommer och gästar Oneness i Linköping, Trädgårdsföreningen. Om modet att måla det som är, det vilda, det fula och det vackra, att tillåta sig själv bli förvånad. Jag har med mig en hög av mina egna bilder, visar o berättar. Därtill blir det Deeksha. Förhoppningsvis massa Deeksha…. även det ett sanningsserum – som hjälper oss att se, verkligen se, det fantastiska konstverk som livet är.”

Med Kärlek

Ganga

Ganga är konstnär och medlem i Omkultur. Har jobbat med bilder, egna och andras i trettio år. Utbildad som både bildpedagog och färgterapeut (Aura-Soma)

Ganga jobbar som konstnär, yogainstruktör, Oneness trainer och med helande energier – just nu främst i form av preparat som skonsamt kommunicerar med trädgården – trädgårdhealing, helt enkelt.

 

 

INBJUDAN NR 2

yantras

Yantras, målade på marken, vid en tre-dagars-cermoni vid Ramanashram, Thiruvannamalai

Dags för månadens YantraMeditation, på Rödtornet, Vadstena.  28 april kl19.30

Yantras har en stark och gammal tradition i Indien och inom Yogan.
Vi kommer att meditera på en Sri Chakra ( se nedan, inte just den, men samma form, med andra färger) som är specialgjord och designad  för oss av en Bhramin i Indien.  Just Sri Chakran är väldigt fulländad i sin energi och anses vara den ädlaste av Yantras, med fin Healingenergi.
Vi startar vid 19.30 efter det första yoga-passet och sammanlagt med de olika momenten tar det ca 1,5 timme.  En kort stund med te och samvaro efteråt, om man vill.

pris: 80 kr

 

VILL DU VETA MER? KLICKA HÄR.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s