Våra äpplen

Våra älskade äpplen. Apropå förra inlägget om preparat (BLADHträdgård) så vill jag lovorda kvalitén, våra äpplens förmåga att klara av lagring iår! Det är aprilmånad, de här äpplena plockade vi in i höstas och de är fortfarande superfina. Aldrig hållt så bra! Och vi kommer troligen plocka in våra äpplen till vår dagliga juice och frukost länge till. Förutom att äpplena levt ett helt normalt och naturligt liv på sina träd, sprayade vi med det homeopatiska preparatet för FRUKT.  Det ger, bra smak och fin hållbarhet. Det gillar vi❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s