Vi sprayar regnbågar

Nu är vi igång. Stora ryggsprutan är framme och våra trädgårdspreparat (BLAD trädgård) välsignar trädgården. Homeopatiska preparat är helt okletiga, mer som klara vätskor, fyllda med information och kommunikation, som i sin tur späds ut med vatten. Aldrig behov av att rengöra nån spruta efteråt.


Det är också fullständigt giftfritt. Allt handlat om frekvens och kommunikation. Nu, tidig vår, kommunicerar vi LJUS (Mariadropparna), GOD GRUNDENERGI för området  o KRISTALLENERGI ( Kärleksfull Tillväxt) -stärker kommunikation mellan växtlighet – devor och människor. Det tredje preparatet är mer oprövat för oss, vi experimenterar fortfarande för att hitta bästa användnings sätt: SUPERFOSFAT.

  1. Om Mariadropparna vet vi, att det stärker jorden o växternas förmåga att ta in ljus- gör dem mindre mottagliga mot tex svampangrepp och rosrost.  Vidare gillar inte sniglar den här energin, spec åkersniglar minskar rejält, även de där jobbiga mördarsniglarna ogillar det, men där behövs mer än bara det -men det är bra komplement. Sen märker vi att allt vi skördar, blir godare med Mariadropparna, det hjälper all mognad -o ger mer smak.
  2. Omkärleksfull tillväxt vet vi, att trädgården blir väldigt annorlunda, på ett mer subtilt sätt. Växterna ”sträcker” på sig och det blir lättare att ” höra” vad den behöver.
  3. Om Superfosfaten vet vi, inte tillräckligt mycket. Vi mer anar än så länge. Vi antar, att det inte är i stället för god jordvård, utan mer hjälper växterna att plocka upp och tillgodogöra sig Superfosfat -att ta in den här kvalitén. Vad det verkligen betyder vet vi i framtiden. Nu provar vi.

Man kan blanda och spraya flera preparat samtidigt, precis som vi gjort här, 3 -4 preparat samtidigt fungerar bra.

Titta gärna in på http://www.bladhtradgard.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s