Ganga fyller överflödande år

Version 2
Födelsedag. Inget firande i vanlig bemärkelse, med tårta och eftermiddagsbjudning. Sånt liv lever vi inte. Men, moderna tider är det. Svårt att förhålla sig till faktum att sociala medier i form av fb flödar in med sådär 90 gratulationer – det är så omtumlande, så jag vågar knappt öppna mobilen.  -Det är ÖVERFLÖD!!
Uppmärksammad är dagen och överflöd är ordet för dagen -och året. Nu vill Ganga ta ett steg framåt, och för dig som brukar läsa bloggen, så kanske du noterade att för ett tags sedan var Ganga på kurs. Överflödskurs  -Nu puttar vi på den kosmiska stenen. Idag börjar leken!

ÖVERFLÖDS-KOPPEN 3,lite

hur stor är koppen? bild Ganga

Frågan är, hur stor är min kopp? hur mycket överflöd kan jag ta emot? Vad är de inre bilderna om mig själv, mina förutsättningar. Vad finns där för program? präglingar? hur upplever jag mig själv.
-För, om det regnar överflöd (vilket det ju egentligen alltid gör) och jag bara har en jätteliten kopp. Då rinner ju det mesta iväg, utan att jag kan ta emot det. Är du med på symboliken?
Så himla bra! Ena helgen var jag på kurs och bara några dagar efter, valde jag att vara i tystnad och meditera. I den tystnaden kom det av sig själv upp så mycket av den här blockerande stressen och minnena som fanns inom mig, och som har hindrat mig. Det bara kom fram av sig självt, det var ju tacksamt så klart, men oj, va jobbigt och smärtsamt.

inre tankar om överflöd. bild Ganga
Våra tankar skapar känslor och det skapar som magnetiska fält.   vad är det som vi drar till oss? En miljonär eller en fattiglapp, tänker och känner onekligen på olika vis inför både det ena och andra.  hur de ser på sig själv, sin förmåga, på andra som är rika, hur de förhåller sig till överflöd rent allmänt.
men nu är beslutet här, att Ganga ska möblera om i tankehuset, det här året viger jag till det! Överflöd är verkligen inte bara en fråga om ”pengar” det är en känsla -och jag känner mig rik på många sätt -men bättre kan det verkligen bli, och det nu!

överflödsskålen. bild av Ganga
Så nu ska skålen bli större. Dagens övning är till för att välta omkull dom inre föreställningarna och begränsningarna och koppla på NJUTA!
Häng på själv! Det här är kul. vi ska göra det varje dag, hela året.
Jag skriver en check till mig själv: 10 000kr. signerar. Nu vänder jag på den och skriver ner vad jag ska handla  ( det blev en målarkurs 🙂   är det fler saker så skriver man upp allt och skriver summan. Man får inte spara! Högst tio procent får man ge bort, resten ska man själv spendera.
Gör det! och känns hur det känns i kroppen!
Sen fick Rurik sin check. Lydigt skriver han sin lista. Han hänger med på det mesta som Ganga hittar på. vi får se hur det utvecklas.
IMORGON, är en ny dag -och för varje dag lägger man till 10 000kr till! Dvs imorgon ska vi göra av med 20 000kr och dag tre blir det 30 000kr!! Det betyder, att om man gör det i ett år, 365 dagar…. så blir det tre miljoner sexhundrafemtio tusen kronor man gör av med sista dagen! och man köper inte om saker man redan köpt, det är fusk. Bara brassa på, helt vulgärt och skamlöst.
skal bli väldigt intressant o se hur det känns….
Önska oss lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s