Samling på Kulturhotellet

Kultur på Stan startade idag 1 oktober. Vi var där i fredags och Rurik hade med en egenbyggd ställning till den stora Grottmålningen.


De flesta hade lämnat in sina verk då och Kulturhotellets uppgift, att hänga härligheten återstod.


Mycket folk i rörelse, det är lite folkfest. Snyggt hängt och bra kvalité på det som hänger här, konstaterar vi idag då vi är med på invigningen.

Det här är dagen för mingel och förlåt min brist på namn men den här tjejen jobbar läckert med recykling. Kolla väskan, det är drickburkskaspyler.


Sen är vi ju extremt fåfängda och väldigt intresserade av våra egna placeringar. Ruriks tranor berikar rummet.


Ganga är också nöjd. Tacksam att de accepterade alla tre Muttabilderna som ”ett”, för det blev väldigt bra när de kom tillsammans, satta under varandra. Passade bra tillsammans med bilderna runt också.


På det hela är det en riktigt bra utställning. Detta är ju ingen juryutställning men vi tycker kvalitén var förvånande bra ( men vi saknade Siri:)  )


Sen gick vi på stan, kollade in Maria Lindströms fönster längst ner på Bruksgatan,  där hon passade in så bra att man blev förvånad.


Kul att Siri och Jonas hängde på. Trevlig eftermiddag med presentöverräckning. 


Beklagar dock att jag glömde fotografera de jättehärligt inntofflorna som var presenten. Men så e det. Man blir liksom förtrollad när man är med sina döttrar o glömmer bloggplikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s