Yoga uppstart

Yoga, bild av Ganga
Yogan startar, på ny plats. (Vadstena folkhögskola)  Varmt o fint. Stilla o ombonat. Vi känner alla oss så väl omhändertagna och myser tillsammans. Gruppen är full, till och med med kölista. De flesta  som är med, är personer som har gått flera omgångar redan, här på yoga. Det är bara så himla gott, en trygg grupp, så Ganga glömmer ta bilder, fullt upp med att bara vara och att leda.

xtra pris skylten...
Sen tar vi oss till Coop, mitt i natten. De stänger inte förrän kl22.00 så vi brukar hinna. Vi brukar vara nästan ensamma där inne då. Så stannar vi o tittar förundrat på anslaget med alla xtra pris.  Det känns plötsligt som världen håller på att komma i kapp. Xtra pris på vegetariska varor! Det är nåt nytt. Det har alltid varit ett ”smalt” utbud, inte så många som handlat och då är det inte attraktivt med xtra pris -men nu lyfts det fram, fler är intresserade.
Det gillar vi. Verkligen

En tanke på “Yoga uppstart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s