Färgstarkt besök

 

 Två färgstarka finingar på besök! Här sitter vi och pratar rosa drömmar. Fulla av liv och planer, blommar vår kök mer än vanligt och det är spännande att få vara delaktig.
Det är paret Walker, Ylva och Derrick. En starkt konstnärlig familj, Derek är fantastisk musiker och Ylva känner du kanske igen om du brukar läsa bloggen. Hon är konstnär, målar underbart.


Inte utan att vi blir lite xtra charmiga vi med!( både Ganga o Rurik på samma bild, inte så ofta) och vi fjäskar med både mat o fastlagsbullar.
Ylva och Ganga är moderna kompisar, de har lärt känna varandra genom Facebook! Det var när det som senare blev Fittkonst Sthlm startade. Senare blev det så att Ylva och Ganga hängde utställningar ihop, det var då vi märkte att vi funkade bra ihop, minns de.
Nu sitter både Ylva och man, här hos oss, en blåsig kväll i Östergötland….

konstalmenacka, fittkonst. Ylva Walker
Nu måste vi ju skryta lite med den fina kalender som föreningen Fittkonst Sthlm ger ut detta år. Hela januarimånad har jag njutit av Ylvas fina bild…..
Snart blir det maj….

Kalender, fittkonst, Ganga
Då är det Ganga som visar en bild! Där i mellan är det massor med fina överraskande bilder av andra medlemmar i vår förening.  170kr + frakt. Vill du köpa, så hör av dig till Ganga, så förmedlar vi det hela.
Förresten, funderar på att göra ett tryck av ovanstående bild, sådär 50x50cm? Intresserad kan höra av sig….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s