Paljetter

Rita, modellbild, tusch

Delar ett inlägg från RITA, som går på modeskola i Milano. Jag var och hälsade på i höstas och då satt vi och tecknade / myste tillsammans och jag blev undervisad i tuschteckning i den högre skolan.
Spännande att se hur tekniken fortsätter att utveckla sig i hennes hand. Ganga tappar hakan när hon inser de små, grymt-dyra-tuschpennornas fantastiska förmåga att gestalta nyansrikt… i rätt kvinnas händer.
Varsågoda och låt er imponeras:

Nähä….. hur svårt ska det vara med simpel reblogg teknik!! Jag fortsätter att försöka förmedla hennes bilder….  klicka i slutet på texten så länkas du in till hennes sida, så ser du hela hennes inlägg…

Rita Roslin

Okej, som ni kanske förstått vid det här laget så är det ingen idé att tjata på uppdateringen. Tjat har aldrig varit en trigger.

Men idag är det lördag, jag har sovit 14,5 timmar och är sådär lagom pepp på allt, och då kom till och med bloggen med i entusiasm-svängen.

Därför tänkte jag slänga upp senaste från skolan, eftersom det är främst sånt folk frågar efter..
Vi håller fortfarande på med material, men har lite större frihet när det kommer till allt runt omkring. med andra ord: så länge plagget ser bra ut får vi göra vad vi vill med facet. Till skillnad från förra terminen där det mer handlade om att göra ett ”pretty face”.

Så, Det jag har hållt på med den här veckan är paljetter. Och som vanligt har vi en bild att utgå ifrån. Det som dock är skönt med just paljetter är att det…

Visa originalinlägg 83 fler ord

4 tankar om “Paljetter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s