vad kostade resan till Indien

papper
Hur duktig var jag idag? –hur duktig som helst!!
Kvittona från Indienresan har legat i en oinspirerade hög. Det är bara att erkänna; åker man iväg länge, så är det också mycket som ligger och väntar när kan kommer hem. så kvittohögen har jag bara skjutit framför mig.
Men kanske funderar du på att resa till Indien? Gå en kurs på Oneness University rentav?
kvitton
Man kan leva väldigt billigt i Indien, vara ursnål och ändå ha stora äventyret. Men RESAN kostar, flyget alltså. går man på kurs på Oneness University så kostar det. De flesta andra kostnader kan man fixa med…. åka buss o tåg istället för taxi. bo på enkla hotell eller ashram.
Men man kan inte jämföra Oneness University med nåt Indiskt Ashram, för vad jag vet, så kan man inte gå en så intensiv och fullmatad kurs som det innebär att gå kurs på OU. Lägger man sedan till den energi det Gudomliga Basooka Pådrag av Healing och Nåd, som man blir del av, så är det helt enkelt, En Fantastisk Möjlighet. GÅ DEN, om du kan.

Här har du min resa i siffror:

kostnader

resan kostade mig 7 500kr.  Kurs och boende på  Oneness University, hela kursen på 4 veckor,  kostade  drygt 22 000kr ( nu har man sagt att man vill höja priserna för år 2015 med 5000kr).  Kostnad för visum har jag visst glömt att ta med (är det 500kr?)
Sen bodde jag LYXIGT i Chennai ( 2 nätter både när jag reste in och när jag skulle hem) Chennai är en rufflig stad, värt att bo bra.
Det blev  runt 30 000kr.  Sen kommer det till, sådant som man kanske kan låta bli. Men jag kan tycka att det är en förmån att få vara med på eldcermonierna (Homas) , och sen hittar man ju alltid nåt annat roligt som man vill ha med hem, som musik, böcker, bilder och padukas.

Efter kursen stannade jag 14 dagar. bodde enkelt men bra. enkel mat.
Men jag ”passade på” ; tog några AyurVeda behandlingar, köpte kläder o tyger i bra material tex. Så hela resan slutade runt 48 000kr.

Så nu vet ni det.

 

 

En tanke på “vad kostade resan till Indien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s