Förfäder?

hjärtan
Nu blir det reklam för 30 januari:

Visst är vi oss själva, men vi är också våra förfäder. I Indisk andlig visdom, har man alltid vetat detta, men även vår moderna vetenskap börjar peka på det.
Utan att kunna källhärleda (den där glömskan) så hänvisar jag till experiment på de där små laboratoriemössen där man tydligen kunnat visa att möss som utvecklat rädsla för körsbärsblomdoft (de blev utsatta för ngt obehagligt samtidigt som de kände doften av körsbärsdoft.  Efter några upprepningar räckte det att känna endast doften, så blev de rädda.) Nästa generation möss som inte blivit utsatta, hade ändå rädslan kvar för doften…..

Även i  människovärlden är det känt, att det inte alltid är lätt att vara barn och barnbarn till traumatiska händelser. Men även på subtilare nivåer bär vi minnen av det som våra förfäder upplevde.

När vi lämnar den här världen så är de flesta av oss bundna av sin livs historia.  Kanske vill man inte dö, känner sig ovärdig, förorättelser kanske hänger kvar, sorg, präglingar av fattigdom, sjukdomar, skam eller helt enkelt förvirring. Det påverkar även dig, på nåt plan.

En RITUAL, för att befria förfäderna -så att de kan gå in i LJUSET och slippa hänga i mellanvärldarna -är vackert.  Det fyller oss med kärlek till det som skapat oss, och gör oss friare, gör vår egen process lättare -och förfäderna blir befriade,de  lossnar ur de tanke och känslobojor som hållit dem kvar.
Den 30 januari kommer Malin Wimark hit och gör den här processen. visserligen är jag också tränare för Oneness University, men just den här ritualer är jag inte initierad till att göra, så det är kul att Malin kommer och gör det möjligt för oss att få delta! vill du veta mer så gå in på fliken KALENDARIUM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s