En dag i trädgården

Så här ser man ut. Rumpan upp o huvudet ner. Från och med nu är plocka-säsongen igång. Nu är det gröna blad… de kommer ju att fortsätta ända till nästa snö. Men man vet, nu kommer än det ena än det andra att avlösa varandra i trädgården. Innan man ordet av, så plockar man smultron sen hallon o sen körsbär och med lite tur plockar vi vårmusseronet ( svampar) där emellan. Det gillar vi.


Så jäkla nöjd. Nässlor. Det bästa o nyttigaste av allt. Massa mineraler o livsenergi. Men de sticks.


Sen anländer det muskler på hjul. Vi blir lite uppspelta för det här är ju förberedelser för för studio❤️


Nässelplockarstället försvann i ett nafs. Hästgödsel som bara legat fick skärpa till sig och flytta ihop sig. Några trädrötter blev uppdragna och här står vi kvar med känslan att förändringar är på gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s