KONST YOGA

YOGA WOW
Ännu mer reklam; KONST YOGA på galleri OMKULTUR
-O VEM HÅLLER I DET? Er egen Ganga! information kommer här:

TID OCH PLATS: galleri OMKULTUR, Johannaplatsen, Ödeshögs torg. tisdagen 11 oktober 18.00 -20.30

PRIS: Special-pris 100kr

VAD KRÄVS? Att du är nyfiken på/gillar konst och beredd att blunda, andas, göra enkla fysiska yogaövningar med intention att uppleva konst.

VAD SKA VI GÖRA? Det blir enkel Hatha Yoga med inriktning på andning , enkla rörelser och avslappning. Stel kropp och onda knän är inget hinder ( du kan sitta på stol om det är bättre för dig) Det blir möte med bilder och samtal om konst och det vi upplevt.

VAD SKA JAG HA MED MIG? Bekväma, helst mjuka kläder. Filt och kudde(att ha under knäna när du ligger i avslappning) underlag att ligga på (Yogamatta el liggunderlag eller en x-tra filt. Kanske en vattenflaska.

VEM LEDER DET HÄR ? Ganga Roslin Bladh, Yogainstruktör, bildkonstnär och medlem i Omkultur. Ganga håller vanligtvis Yoga i Vadstena, i Vadstena Folkhögskolas lokaler och har instruerat klasser i Yoga i elva år. Både i Vadstena och i Båstad.
Hon är utbildad i Indien både genom personlig ledning av yogis och genom Oneness University i södra Indien, den senare med inriktning på mental yoga. Det har varit ett flertal resor dit under åren, yoga är en bred och djup kunskap, en livsresa.

15 PLATSER FINNS. Du anmäler dig till Ganga direkt ( mobil 0739400005)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s