Kärleks-Hallon

plocka hallon
Undrar du vad vi gör om dagarna? Tja, just nu är morgonpasset med bär-plockning ganska långt. Smultron -vinbär-mullbär men främst HALLON. Stora röda, doftrika mognar de i stora mängder. Så här står Ganga och plockar hallon. Har du plockat hallon? Det är väldigt mycket KÄNSLA. Hallonet måste vara rätt – och man måste plocka med stor känslighet och var så nätt på handen.
Man kan inte plocka hallon som inte är tillräckligt mogna -de sitter fast. så man måste vara iakttagande och verkligen se vilken färgnyans hallonet har. Förresten, de ska inte vara för mogna i heller -för då får man bara klet i handen när man försöker ta den. därför plockar vi hallon nästan varenda dag , för att de ska ha rätt mognad.

Hallon
Men även om de har rätt mognad, så måste man plocka med feeling, känsligt lossa dom och låta dom löst ramla ner ihanden. Det allra minsta man är hård och klumpig så går de i sönder. Det är som en kärleks-övning. Lika mjukt och nätt som man närmar sig det intima delarna på sin älskade – lika nätt ska man plocka hallon.
”Wao” tänker Ganga, ”det här är en övning för unga män! Så de får öva upp rätt känslighet i sina fingertoppar! Vilka förfinade älskare de skulle bli”
Plötsligt tittar jag med andra ögon på hallonen jag plockat. De ligger där som svullna kärlekstörstande……… hm. Ja, de där muttorna som jag målar, kryper liksom in i resten av livet också, får hallonen till att bli små fnittriga klitorissor som sjunger sommarens lov!

hallon o andra bär
vilken alldeles förträffligt sommar mums!! Kärlek på er allihopa!

 

Kanske är det just här jag ska göra reklam för mina Fine-Art prints.
Tre stycken, storlek  32×32 och själva bildtrycket 28x28cm.

Säljs var för sig för 1 200kr, eller Combo-pris 3 000kr för alla tre.
Numrerad upplaga på 50
Väldigt snygga och serien heter  SOMMAR-MUTTOR
Kom och köp!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s