Köket,man tager vad man haver


Vårt lilla kök är en on-going-process, som väl börjar närma sig sin final. Bänkskivan…. som vi har diskuterat. Vi är ju lika dana bägge två, så vi diskuterar och obland kommer vi till ett beslut. Men sen nästa gång vi tar upp saken, då har vi glömt, och vi börjar hela processen från början igen!
Frågan är: sten -trä-eller Perstorp?

höjning köksbänk
Utan att riktigt ha kommit till beslut satte Rurik igång med projekt höja köksbänken. Pilljobb. Sen hittade vi den där vita marmorskivan som bara stått där ute i några år.

köksbänk, sten o marmor
En bordskiva för mycket? Jamen, så nöjda vi blev! Det är kul att återanvända och köksbänken kändes rätt med en stenyta som man kan ha till choklad-pysslande och annat avancerat. Träytan är skön, för den är varmare, tycker Ganga. Nu fick vi båda och förutom Ruriks ömsinta arbete, så kostade det oss inget i pengar.
Dessutom tycker vi att det är vackert.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s