Fixar dag

morgon med fullmåne
En fantastisk dag. Nu beter vi oss som normala moderna svenskar och åker till STAN o shoppar. Känns ju ganska ironiskt med tanke på hur sällan vi har sol då här års.

uppäten middag
Vi vandrar snällt och lydigt med resten av Sveriges befolkning och gnuggar oss fredligt mellan xtra priser och IKEAs matkö.

Rurik på Rea
Stärka av mat puttrar vi framåt, på shoppingstråt, det blir en en ny hylla på xtra pris.  för övrigt provianterade vi mest mat till oss och fåglarna. Litet tips, det är stor skillnad på talgbollar. vissa tycker fåglarna knappt om alls. Nelsons, som väl är de vanligaste, är inte så uppskattade.  Men Plantagens talgbollar har vi märkt, de gillas, om fåglarna själva får bestämma.

fågelmat
Den verkliga anledningen till vår köpresa; att inhandla diskmaskin, lyckades inte. Vi får prova att köpa den genom Elgigantens webbshop i kväll.

För övrigt vill vi tacka alla Goa medkännande vänner och bekanta som så rart har hört av sig, och beklagat att vår kise är död. Jag förstår ännu mer, nu, hur mycket våra husdjur verkligen betyder, inte bara för oss. Vi tar dom till våra hjärtan, verkligen.

Det är svårt när dom lämnar oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s