Matrapport från ett kylskåp

Rita i skylskåpet
Vad är en mammas uppgift! Det måste väl vara att se till att det finns mat i kylskåpet? Efter gårdagens upptäckt att det bara bodde en lök (förutom soygurt till Mammi) i kylen, så blev det ju ett prioriterat uppdrag.

fullt skylskåp
Det är kanske inte så dramatiskt som det verkade. Pappa hade också noterat läget, så det blev påfyllning på kontot. Men nu har vi bildbevis på att Rita klarar sig ett tag till. Nu kan det focuseras på det av vikt- studierna… De viktiga, roliga studierna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s