vi firar med choklad

chokladglas

Så himla trevligt! Äntligen får vi besök och – äntligen kommer jag ihåg att vi har Magisk Choklad i kylskåpet. Choklad som bara är till för samvaro med djup och andlig ärlighet. Råchoklad från chokladShamanen…… en stilla klarhet sprider sig  och vi pratar om Oneness, kursen i Vadstena och kurserna i Indien….. ett kärt ämne

Lilian o Berit

Det är Gangas kära vänner från Båstad som är här. Lilian och Berit. en riktig kvalitetshelg har haft, det förstår vi. Med starka transformerande processer, bra ledare och på en bra plats -mmmm Vadstena är faktisk magiskt 🙂
Tio Oneness-tränare och en hel helg med program från morgon till kväll. De är två mjuka och softa besökare som nu anländer till oss.
Så tittar vi på You-Tube filmen om ChokladShamanene för att få lite extra stämning….. så man dricker man med högtidlighet.


”ohhh, va GOTT, säger de om rå-chokladdrycken. Den ÄR god, men, vi ler lite extra, för FÖRMÅGA att uppleva, ÖKAR när man ökar sin energi, så som de gjort oavbrutet en hel helg. Vad vi än tar fram så kvittrar de förtjust. Det gillar vi.

Vill du veta mer om chokladen? titta här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s