Deeksha-givare

Prästkrage
Tips. Om du vill lysa ännu mer än vad du gör! Lär dig Healing från Hjärtat: Bli Deekshagivare.
INITIERINGS-KURS. Den 15 AUGUSTI, HEMMA HOS GANGA O RURIK

Jag kan inte nog lovorda Oneness och Deekshans kraft.  Det är verkligen en sån enorm möjlighet att utvecklas och helas. Främst genom den Healingenergi som Deekshan eller Oneness Blessing, som den också kallas, är.
Bara genom att ta emot  och genom att ge den här healing energin, har man en enorm utveckling. Hela vad? -dina relationer….. ekonomi…… kropp…..  och själ.

Vill man gå vidare finns det massor av kunskap och förståelse, där finns processer och det finns ritualer, om man vill.
Det är det som är det fina, du är den du är, gör det du vill, när du vill. Oneness är inte någon ”väg”  ingen likriktning, du är din egen väg.
-OCH MAN BLIR BARA SIG SJÄLV….. MER AV SITT VERKLIGA SANNA JAG. Verkligen ingenting som handlar om att du ska vara på ett visst sätt, typ ”vara snäll” ”vara helig” ”vara stark”. Nej, bort med sådant! Du kan vara ateist, troende, eller vad du själv vill – du är ditt eget inre magiska Universum, sanningen finns inom dig – och den här Healingkraften är underbar på att lyfta fram DIG.

ett hallon

Så, med kärlek, önskar jag dig välkommen, om du vill vara med på endagars Initieringskurs till Deekshagivare.
Vill du veta mer, hör av dig, för jag ordnar en gratis föreläsning i Vadstena dagen innan kursen, 14 augusti du behöver alltså inte binda dig för att gå på kursen för att komma på föredraget.
Läs mer här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s