Mutta-Nytt

Fia i Mutta-Grottan bild av Ganga

Fia i Mutta-Grottan bild av Ganga

Jaha, var det inte det vi sa!! Att det är Muttans År? Senaste nytt är Muttaträning i VasaParken i Stockholm – kallas FITTNESS  och en App (som jag så klart genast skaffade) för att träna dito.
Det är verkligen dags – och det är OK, att Älska och respektera Muttan. ….det finns nu t.o.m.  gnuggis-tatueringar med ”älska muttan” på, vad sägs om det!!

Mutta-akvarell, Bild av Ganga

Mutta-akvarell, Bild av Ganga

Hela reportaget finns i Aftonbladet:

—”Starkast mutta vinner”

För att göra det lite roligare, och framför allt för att kvinnor ska komma ihåg att knipa har Jennie Assur skapat appen Fittness. I den finns motivation i form av en klocka, två tränare att välja mellan och chans till belöningar för den som kniper ordentligt.
– Den påminner dig och du kan se statistik över hur myket du har knipit. Tillslut får du en diamantmus och då kan du skryta om det på Facebook och utmana dina kompisar. Starkast mutta vinner, så att säga [skratt].

Knipövningar går att göra i vardagliga situationer.
– En omgång tar några minuter. Det handlar om att få in en rutin. Du kan göra dem när du åker buss, i tv-soffan eller varje gång innan du går upp, säger Jennie Assur.

Är ”älska muttan” din slogan?
– Ja, jag har beställt egna gnuggistatueringar där det står ”Älska muttan” med samma figur som i appen. Jag brukar säga älska fittan, men folk tycker att det är lite grovt. Jag satte en av gnuggisarna på min tioåriga sons vad. Den satt i tre veckor. Min andra son frågade om han insåg att han gått med älska muttan till sju gympalektioner, men han brydde sig inte [skratt].—-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s