Katt-Rapport

Angel sover
Lille Katt var ju på frekvens-behandling för sin dåliga mage, för drygt en vecka sedan. Dags för rapport!
Hon sov nästan bort hela första veckan! Hon var trött, lugn och otroligt avslappnad! Hon var mycket lugnare och tillfreds än vad hon har varit på mycket länge, det kan jag säga!
Nu har hon liksom mer ”vaknat” till sans och är piggare, äter och är ute, men sover fortfarande mer än vanligt.

Det har blivit en del ändringar i hennes matsedel, och mer lär det bli.
kattens mat
Maten ( här är mjuk veterinärsmat och en liten bit koks fisk) pudras nu med Spiruellaalger alt. Clorella. Det är avgiftande och ger även bra tillskott på mineraler och aminoryror, plus att katter verkar gilla det. Det blir också tillägg på en liten mängd probiotika och mineraler. Som godis ger jag henne en liten klick av kokosfett -som är läkande och bakteriedödande -hon älskar det! hon har bakterier i kroppen så jag har tagit upp tillverkningen av kollodialt silver igen och ger henne en mindre mängd utspridd under dagen.  Katten är bara nöjd med alla förändringar, vilket är förvånande -katter är kinkiga.

finkatt
(bild från hennes pigga dagar)
Angel har haft dålig mage länge, så vi vet inte hur mycket bättre vi kan få henne. vi bara håller tummarna nu. Men en reflektion är……… det kostade två tusen kronor att gå till veterinären och ta ett blodprov – ett blodprov som inte sa mer än att njurarna var dåliga och att hon hade bakterier i kroppen ( antagligen i magen) .  Medicineringa var svårt eftersom den ena medicinen slog ut den andra, kort förklaring.

Nu när katten  gått på frekvensbehandling kostade det oss under tusenlappen – vi fick veta och behandlat massor.Hon kunde tala om massor av både obalanser och ämnen som hon behövde som tillskott. Plus att hon hade bra effektiva kostråd. Förresten, veterinärsfoder var ju inget som hon direkt hade nåt till över för…….
Önskar jag hade gjort det här för katten för några år sen, då hade nog katten mått betydligt bättre nu.  Sorgligt, men, man får  lära sig, så blir man förhoppningsvis klokare nästa gång.

En tanke på “Katt-Rapport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s