Vi ses…

IMG_5702
Lördag, vi var i Stockholm över dagen. Det var Lifecelebration med massor av Onenessfolk. Di Leva underhöll, han sjöng och småskrattade mest hela tiden , vi sjöng med och var lyckliga.
Så hade vi webbcast ,frågor och svar med Bhagavan. Det var den sista webbcasten som han gör.
Hans avslutningsord var, ”vi ses i Chambers”.

Martin
Vilket får bli min anledning att berätta den historia som Martin, en man från  Schweitz berättade. Vi gick samma kurs på Oneness University och råkade hamna samtidigt på Green Park Hotels, då han hade varit iväg på Chambers i Indien.
Chambers, kan man finna även i Sverige. Gå in på Oneness nordic och boka.  Det är en process, där en del av det består av att du själv går in i ett rum och du där möter din personliga Gud. Så som det gudomliga manifesteras för dig. Ett djupt och läkande möte, jag lovar.

Men allt är starkare i Indien, av nån anledning, så Martin hade uppsökt en Indisk chamber. Tagit  sig stort besvär och åkt långt.

Choklad 1
Med sig in i rum (chamber)  två hade han en chokladkaka. Den var hel och  av bästa kvalité. dock hade den legat och svettats i hans packning fyra veckor (under kursen). Bhagavan är känd för att gilla godis, så han la den i rummet när han sen skulle till tredje rummet. (ursäkta om jag skriver lite mystiskt,  håller historien en aning kort) De olika rummen (eller kamrarna ) har olika kvalitéer av det gudomliga.
Martin visste inte riktigt vad han skulle tro…. när han kom tillbaka till rum två….. hade Bhagavan (?)  varit där och ätit på chokladen.

chokladtugga
Lätt att avfärda för ett västerländskt sinne. Klart någon hade smugit sig in och tagit ett bett!  Det finns många  historier med mat och godis som mystiskt blir uppätna i de här kammrarna. Men Martin hade ändå svårt att ta in att det hände honom. Han värde och vred på sitt choklad, det som var kvar.
” Det som jag har svårast att förstå” sa Martin ”var att all choklad jag hade med mig hade blivit så där förstörd som den blir när den är i värme. Hård och vit. Men när jag tittar på den här, så är chokladen fin igen.  Det gör att jag liksom inte bara kan avfärda det med att någon smugit sig in i rummet….. chokladen i sig har liksom också blivit helas… hmmmm”

”Vi ses i Chambers” sa Bhagavan.
Vi ses lite då och då” säger Ganga och Rurik. vi har lite semester från bloggen och dyker upp lite sporadiskt fram till Jul. hoppas på Bättre ordning  i mellandagarna.
Skön Jul på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s