Vårberusning

persikoblom

 

Vi simmar omkring i vårberusning. vi hängde liksom inte med.  Men det är väl för att vi lever med PACING…. och tar det lugnt. Så vi blev plötsligt överrumplade av all VÅR!

persikogren

Persikoträdet är på väg att blomma med hundramiljoner blommor.  Det kräver att man går in med pensel och försiktigt leker humla. Men i år är det så mycket blommor att jag omöjligt hinner med dom alla!!

latte

 

Så blev det en caffe Latte i solen. Så där lite i lä, som det måste vara på våren. Eftersom Rurik är den han är, överraskade han med soltorkade tomater till kaffet. Spännande – och gott (men godast är det med oliver som tillbehör)

grön skörd

 

Lycklig som jag blev av kaffet så flög jag omkring i trädgården med skördekorg….. bara primörer!! Vårsallad, sista grönkålen, o lite annan kål och vallört! Vilken sallad!!

Det sista vårtecknet hade man minsann gärna varit utan, Angel drog in årets första harunge, vilket hon högtidligen smaskade på under köksbordet. Bu-hu. Vi har undrat de senaste dagarna varför hon har ätit så lite… nu förstår vi. hon har ätit små gullungar i flera dagar. Men hon är lycklig och det är hennes natur….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s