hälsning från trädgården

broccoli

Nä, det är knappt man tror det är sant, men små, söta broccolis sträcker sig upp mot hösthimlen. försiktigt knipsar jag av dom och lägger i min korg. dom är ju inte alls så där pompösa som när man handlar dom i affären. Men troget har våra broccoliplantor försett oss med mat hela säsongen.
Idag får vi besök i trädgården. vi vandrar igenom trädgårdens alla rum. Tar in alla möjligheter….

Ganga och Anita

Ibland blir bilder så dåliga så man fattar ingenting.  Kanske  Universum vill hålla det hemligt ett tag till. Men jag berättar ialla fall!
Anita  Carlsson är på väg till Costa Rica där hon ska vara i tre månader. Vanligtvis  jobbar hon passionerat med trädgårdsanläggningar i Skåne. det hon älskar mest av allt är Örter och Permakultur. Nu är det lågsäsong och vintern ska hon tillbringa i Costa Rica, och fördjupa sig ännu mer i Permakultur (och massa annat härligt som yoga & healing)
Nu smider vi planer. Kurser om Permakultur i vår trädgård. låter hur spännande som helst om ni frågar mig! Vad sägs om aprilmånad när solen sticker fram igen? Permakultur handlar om att leva skonsamt och i samklang med naturen. Det innefattar inte bara odling, utan handlar egentligen om helheten,  stad,  land -helst hela jorden borde skötas enligt permakulturens principer…… Det är att leva  skonsamt och i samklang  med Moder jord.
Handfasta tips om trädgården tänker vi oss här, till våren. Är du sugen på en endagskurs i Permakultur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s