åka ifrån sommaren….

växthus 9 juli

Ja, jag märker att jag tittar lite extra på trädgården, och i växthuset. Att jag åker ifrån det här?  Det växer så det knakar och vackert är det.  Känns lite tokigt att tänka att om en och en halv vecka sitter jag på ett plan till Indien.

liljor 9 juli

De ena skönheterna avlöser de andra. en kvällspromenad gör en lycklig av alla dofter. Jag rör mig långsamt i trädgården och håller  fortfarande på med att plantera ut småplantor lite här o där.
Vad ska jag göra i Indien? Resan till Indien är att vårda den inre trädgården. Man kan kalla det mental yoga.  Det kommer bli att böja och vrida och sträcka på det inre.  Se och uppleva inåt. Resan går till en fyra veckors Deepening på Oneness University i södra Indien. Ganska nära Chennai.

Oneness tempel: Shakti Stala

Det kommer bli att sitta och lyssna på undervisning varvat med processer där man möter sig själv på djupet. Det blir till att möta sig själv, sin djupa präglingar, genom mammas mage, barndom och vidare.Inte för att det är fel på mammas mage  – utan för att det präglar oss.     SE, relationen till sig själv -andra –  och till Universum.

Man även ofta och gör ritualer och processer i Shakti Stala, Oneness Temple. Ett stort ”tempel” byggt enligt regler för hur man laddar och gör en plats ren och kraftfull för healing och för att öka människors medvetandenivå. En sorts tredimentionell Sri Chakara = en spec mandala som hjälper oss att kalibera med kosmos.

Jag kommer vara en bland många, från hela världen. Större delen av tiden är i mauna, tystnad, just för att man ska vara i kontakt med sig själv och inte fly undan. Så det blir inte så mycket bloggande under just den tiden. Antagligen inte alls.

majs 9 juli

Men ännu är det stilla liv i trädgården. Majsen sträcker på sig, i kapp med solrosorna och de verkar bli lika vackra som jag drömde om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s