Ett fullt hus, Draknyckeln

Ljud med själ.

Bilen är ute och kör och vi hänger med ( ibland känns det så). Ett ärende till Gnesta och ett två tre, så befinner vi oss i Järna. Nu ar vi hittat en riktig skattkammare!!

Helighet från många kulturer

Loppis står det på skylten vid vägen. Men det är en gigantisk samling av helighet från många kulturer. Ja, här är typ kläder koppar väskor och böcker också. Men vi häpnar över hur mycket fint här finns med skön spirit. Vi är på Draknyckeln.

Stefan och Siv med många namn

Det är Siv och Stefan som driver Draknyckeln. Återbruk är en livstil men det är även personer med starkt helande förmåga. De jobbar med ord, ljud och allt bortom, med stor klokhet. Det är verkligen roligt att årets dom. Vi lärde känna varandra på Shamanfestivalen Jordens Hjärtslag.

Massa smycken

Vi går ner i källaren och häpnar! Nedläggning av Zappato, fd affär i Gamla stan, allt blev inköpt och hamnade här; med alla kläder Smycken o väskor. Doften av rökelse bäddar in allt och en del av oss vill ju ta med hem ALLT!

Mycket böcker

Visst skrev vi att här fanns mycket böcker? Speciellt vill de själva framhålla mängden bra barnböcker. Vi hittar även hur mycket som helst, högt som lågt om andlighet och andlig utveckling. vilken skattkammare .

Äventyr

Vi vandrar bland bärnstenar och vintage och man kan ju undra? Vad kunde vi inte låta bli att köpa? -Denna gång blev det bästa Tutilur, en jättefin yllefilt för 175kr (superfynd❤️). Vill du titta mer på Draknyckeln, följ länken https://www.draknyckeln.se/ .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s