Dagens Grenna

Idag körde vi Gangas konst till Grenna. Här hänger redan affischerna uppe. Det känns ju hur bra som helst! Tyvärr, Ylva kan inte komma förrän i morgon, vi bara förbereder idag. Och det var bra. För det tar sin lilla tid med all upphägning. Alla linor som ska träs… slutlig placering bestäms dock imorgon tillsammans med Ylva.


Vi satte upp skulpturerna. Några av de rakubrända Vaginorna. Ovan ”skogstjärn” omgiven av mossa.

 

Så tacksamt med hängnings hjälp. Rurik jobbar på, tålmodigt.


Väldigt tacksam miljö att ställa ut i och väldigt hjälpsam personal. Nu är vi klara för dagen och det ska bli så spännande när Ylvas bilder kommer till! vi brukar säga, att vi ser snygga ut tillsammans. Våra bilder gör sig ihop. Så imorgon är upp till bevis. 


Det var allt för idag. 

En tanke på “Dagens Grenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s