Vår lilla hare

Sådär lagom till påsk blev vi uppmärksamma på en liten hare som tycker att det här är hennes/hans trädgård. Går makligt omkring runt huset och gömmer sig bara pliktskyldigast när vi går ut. Den rör sig smidigt under elstaketet som vi satt runt tulpanlandet ( för att inte harar och rådjur ska äta upp våra blommor). Men allt blommar så fint. Men visst är lilla boet gulligt. När den kryper in där med baken och gör sig till en boll-så är den osynlig… i alla fall tycker den själv det. Gulligt med en alldeles levande påskhare❤️


Mitt på eftermiddagen är rutinen att kolla hur det är runt fågelbordet. Vi tittar förvånat på när den navsar lite, o går runt.


Ja, till och med bilen äger den. Vi är tacksamma att få bo i huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s