Rosa stickning

Här tronar Ganga med stickning!!! Det måste en Pussy Hat tillför att aktivera stickningstalangen. Så mysigt, nästa hypnotiserande. Förlorar mig i en rogivande känsla.


 Fascinerad av garnet som jag nu inser har rest med mig genom livet i nästan fyrtio år!!! Jag plockar fram en väl sliten kartong, där finns både rosa o vinrött garn och en bunte med stickor. Det här garnet köpte jag av en bekant som reste till Island. Jag var 18 år då. Garnet var naturfärgat i vitt och grått. Jag färgade det med cochinill, små röda skalbaggar och den rosa färgen är underbar!


Tänk, den (garnet) har bott i Umeå, Bromölla, Göteborg, Landvetter, Mäsinge, Båstad och nu Borghamn… för att äntligen få bli en PUSSY HAT.  Visst kan man bli imponerad över sin förmåga att kånka saker genom livet. Men just nu är jag bara väldigt nöjd över att ha min Pussy Hat❤️❤️❤️❤️

En tanke på “Rosa stickning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s