Hur ska det gå!??

Här ligger julskinkan, eller är det en ”kalkon”? Nja, en helt naturlig Pink Banana pumpa som ska transformerad till det kommande julbordet. Stor är den. Men det är ju lite det som e grejen.

Vi är verkligen inga vana julfirare, vi gör så gott vi kan. Men hur det går med pumpan vet vi ännu inte. Chokladen blev ju inte så bra….


Vi skulle göra extra god och hälsosam choklad.det gick ju sådär. Raw Kakaofett är extremt nyttigt. Ökar på metabolismen, mycket antioxidanter och bakteriedödande. Rurik gjorde första försöket: honung som sötma, och saffran som smak – allt bara sjönk till botten utan att lösa upp sig. Hur äckligt som helst. Smakade späck ungefär. Ganga gör nästa försök och följet ett recept till punkt och pricka, tror hon i alla fall: det ska vara salt i, 1tsk. Det blir så salt att magen knyter sig. Lika äckligt som saffranschokladen, fast på ett annat sätt. Nu undrar vi, hur mycket äckligt julgodis finns det i landet just nu? Med överambitiösa människor som ska briljera ? Med bränd knäck, raserade pepparkakshus, äcklig choklad o fula marsipangrisar. Vi bara undrar. Stackars Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s