Fina bilder på Fars dag

Helgens trend fortsätter. KONST. Nu är det utställningen i Ödeshög, på självaste FarsDag. Ett mysigt arrangemang av den lokala konstföreningen.


Inget jurybedömd eller så, utan den som ville, var med. Vilket gjorde tillställningen skönt ruffsig, med bilder av alla slag.


Men ni vet hur vi är, lite lagom egoistiska, så här är Gangas bild, inköpt till föreningen, och kommer vara med på deras årslotteri (tror vi).

Här hänger Gangas rutiga Ekorre (återkommer till den) bredvid hästar av Kerstin Grönvall.


Det är många vänner som hänger på väggarna och många vänner att krama. Här är Jane Solberg, Irene Nordh, Karin Langart och Kerstin Grönvall.


Här hänger Ruriks magiska måne bredvid en liiiiiten ikon. En extra kommentar från Ganga, jag tycker månen är så fin, riktig midvinternatt…


-lite om den rutiga ekorren. En guache från tiden då Ganga ännu hette Anette. Älskar bilden, den rutiga ekorren är vårt sinne. Hur gör den? Pratar oavbrutet, hoppar från gren till gren, ändrar riktning och är outtröttlig. Lyssna på dina tankar får du se. Följ dina känslor , så märker du. Mannen på bilden är jaget, som förtvivlat och med all kraft följer efter ekorren…. tills total utmattning o utbrändhet. Men ibland händer det fantastiska -som vid en skön meditation. Jaget o ekorren möts, Vid Källan, och stillheten infinner sig…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s