Samling på K-ring

Sveriges äldsta Konsum, här ligger den, i Motala. Numera är den nedlagd som affär och är istället  en plats för det viktiga kulturintaget. Man lever ju inte på bröd och morötter alena. Ska vi utvecklas mänskligt, behövs kultur.
Kultur är ett nödvändigt livsmedel.


Nu är det vi, OMKULTUR som är på menyn. Vi har varit där och lämnat in konst och nu tar andra över. Jeanette Bennich har varit lite av koordinator för oss, det är alltid en massa smått, som måste göras o bestämmas när det är utställning .


Vi lämnar, några verk var sen är det andra som ska hänga det.  Kerstin Grönvall bär tungt, magnifika hästhuvuden. Jag som joxat en del med lera under åren är imponerad, det blir tungt när det är stort.


Och verkligen, allt är inte gulligt. Tack, säger mitt hjärta, för viktig konst . Eva Vogel-Rödin är konstnären.


Det prasslas med packmaterial och pratas. Sen kör vi vidare. VERNISSAGE är på lördag, 12 november kl 12 – 16.

K-ringen, utställning med Omkultur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s