När energin hälsar på

Tagetes
Energi är ju bara så härligt. vad man än gör blir mer trevligt med energi. här kommer beviset, vår lilla eftermiddags film:


Fönsterputs och bönor. Rurik har lyckligt varit iväg och håvat in  två spannar med åkerbönor – som för övrigt bonden själv, definierar som grismat. Rita har överskottsenergi och utnyttjar det fina vädret till fönsterputs i en hastighet av 190km tim – med ett glatt leende och hög musik i högtalarna.

Rita fönsterputsar
Ganga sparar på energin och hänger sig åt dokumentering av denna sprudlande energi. spindlarna som levt livets goda dagar inser i discotakt att deras tid är räknad, snart kommer den stora blöta trasan och sveper bort dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s