Medan vi fikar…


En väldigt ovanlig dag. Bara ovanliga saker: morgon i Menlösa, händer ju inte så ofta och här är så mycket att ta in så man blir bubblig. Överallt hittar vi Maria-keramik så klart.


Sen har vi sett dröm-trädgårdsbänken. Den gillas skarpt! Vi kör förbi den på vår väg till nästa stopp, Ganga tar en minnesbild i farten.


Vi kör vidare och får, förutom ett gott möte och en god middag, en dos obeskrivbart om-möblerande, med helande toner från Tibetan skålar.


De Tibetanska skålarna är omsorgsfullt gjorda men lager av många olika metaller dom ger starka ljudvågor, inte likt något annat -som känns i hela kroppen. Mycket behagligt och rogivande.


Sista stoppet på vår miniresa är hos Gangas föräldrar. Vi fikar, men vad sker i trädgården??


Fram ur rabatten trippar två KRONHJORTAR!


Förutom att hela händelsen är ovanlig -så har en ovanlig, nästan svart päls -och hornen ser nästan ut som guld, tycker vi.


Vi har inte tid med varken te eller ostbricka medan de trippar omkring i trädgården. Allt avstannar vid detta möte av närkontakt. Livet blir inte normalt förrän de promenerar iväg samma väg som de kom, ut genom rabatten.


Mysigt. Det är som lite sagoboks värld, hela vår resa. TAck alla vänner. Allt har visat sin vackraste sida. Det är bara att suga in i hjärtat ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s