Tomater på kvist


Så här ser mina tomater ut, när de stolt får mogna på kvist i egen takt. Plantan står och myser, låter sina frukter mogna en efter en. Kvisten liksom skimrar. Det är något konstigt med en hel kvist fylld av mogna tomater.


Man måste behandla tomaterna med något (som säkert inte e så naturligt) för att få dom helröda på samma gång. Snyggt i förpackningen, men inte naturligt.  En reflektion, när jag pysslar med mina egna tomater. Kanske för att få enklare plockning? Bara att klippa av hela kvisten o stoppa i en låda? Hm, låter som tomstmisshandel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s