Livfullt

kväll i trädgården
Ser ut som en vanlig kväll i trädgården? Nja, i år verkar verkligen inte vara något vanligt. Den plötsliga värmen har fått insekterna på samma härliga humör som blommorna.

insektstätt
Så här ser det ut. sant. Små fina insekter, verkligen överallt. Luften vibrerar, den ljudar, piper och surrar. Aldrig aldrig, har jag sett så mycket insekter. Inga som biter, men, inte springa med öppen mun!

luften full av insekter
Nästan märkligt att de är så helt ointresserade av oss. Kryper inte i kläderna eller så, de bara är så ofattbart många! vi kommer att få världens fetaste svalor i år!

öppen dörr
När vi nu pratar fåglar… När vi var i Linköping… bilen var borta, dörren var öppen till uterummet (så det inte skulle bli för varmt) Det noterade SKATAN. Då skulle hon passa på.

utspridda solros frön
Hon-Han-Dom har säker skuttat omkring och kollat ALLT i uterummet, hoppat i soffan, stått på bordet, kollat under stolarna – och naturligtvis hittat en påse… med ”godis”, solrosfrön!

påse
Som vi skrattade! Vi har ett speciellt förhållande till våra skator, sedan vi räddade en i vintras. Alltid så försiktiga, vill aldrig att man ska se vad de har för sig, alltid bus på gång.

burkat
Man får väl busa lite tillbaka. Kan se skatorna nästa gång de hoppar in och ska äta solrosfrön. För de kommer de att göra, så klart. De kommer att picka irriterat på den genomskinliga spannen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s