Hormonhelvetet

hormon helvetet
Undrat över vad Ganga har gjord de här dagarna då det varit konstrunda? Inte? Nu får ni veta i alla fall! I hormonhelvetet.
Det tycks som en never-ending-story Ganga, muttan och hormonerna.  Kort resumé:
framfall – operation -inte bra – ny operation -lite bättre -”bygg upp slemhinnor med östrogen” (tack och lov bioidentiska)  – bra med hormoner – mår bättre -bättre slemhinnor – går andingskurs – jättebra – kroppen reagerar- mår bättre -mår sämre -kroppen vill inte ha de extra hormoner -slutar med hormoner – mår bra – mår sämre – mår skitdåligt- tar prover – inga hormoner (östrogen) kvar – börjar med hormoner (plåster/kräm igen) på doktors inrådan – sen är personlighetsförändringen total!
Hängde ni med? Asch, skit samma jag mår i alla fall som en DEMON! och jag mår dåligt!

hormon arg
Sådär arg, ilsk, ledsen, bitter så jag drar hjärtat ur vad som helt -inklusive mig själv.
Inte lätt att förklara, men jag skulle prova med att ta extra östrogen ”efter som jag inte har några alls, enligt prover”  Så jag provar lite försiktig och se vem jag blev (se bild). Det tog tre dagar!! Nu är jag helt övertygad om att det går omkring hur många människor som helst i Världen med fel balans i hormonerna och bara mår skit -man mår lika dåligt av för mycket som för lite av de här hormonerna, alltså östrogen o progesteron. hur många skilsmässor blir det pga av hormoner? Man står ju inte ut med en enda människa!

hormontrollet
skulle jag inte må bättre då? Jag hade ju slut på mina egna hormoner? Jamen! Eller Huuur! Slut på mina teorier. enda teorin som återstår är att jag tror inte den vanliga läkarvetenskapen riktigt vet vad  det handlar om, för mycket hitte på!
Nu har jag gått och dragit på det stora trollet URK. Slängt alla jäkla hormoner ännu en gång och väntar på att det ska gå några dagar. I natt sov jag i alla fall lite bättre.

 

 

3 tankar om “Hormonhelvetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s