missa inte!

Niki De Saint Phalle
Det här är Niki de saint Phalle. Hon har utställning på Arken, Köpenhamn fram till den 12 juni 2016

Gerda Wegener ( målat av Einar Wegener)
Det här är Gerda Wegener, Målad av Einar Wegener/ Lili Elbe. Gerdas konst, har också utställning, på arken,  fram till den 16 maj 2016. Gerda är extra uppmärksammad just nu, genom filmen The Danish Girl.  Bortglömd, lyfts hon nu fram.

Arken, Köpenhamn
Det betyder, att om man tar sig hit, senast den 16 maj -så får man dubbelutställning. Dubbeltur.  Jättebra utställningar. Två kvinnliga konstnärer som lyfts fram. Det verkar vara en stark våg nu, det är fin kvinnlig konst som lyfts fram världen över. Så passa på att njut!

Ganga och Rurik rekomenderar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s