Grupphealing för Europa -och för dig

Europakarta, healing

Nu har vi fått en bra vana. Måndagkvällar  kl 20.00 – 21.00
Det är mycket oro omkring oss nu, i världen. Ett sätt att bidra med fred och konstruktiva lösningar är att helt enkelt hjälpa till i arbetet att höja frekvensen eller medvetandet hos oss alla. Visst låter det fluffigt och ljusblått, men vad gör det, när det faktiskt finns undersökningar numera som visar på, att det verkligen gör skillnad! Om tex människor samlas och mediterar i ett område med mkt kriminalitet…… så sjunker kriminaliteten….. fast de som står för kriminalitet inte mediterar själva, dblir de och helheten ändå påverkad. så det är inte alls bortkastad tid att sitta på kammaren och sända ljus och kärlek! Det är bara att sätta igång!
Måndagkväll är en bra start: Vi tonar in oss med människor i hela Europa och skickar healing till vår del av världen.  Mycket handfast och ordentligt. Engelska, tyska och Italiensk översättning.
Man kan själv önska och be om healing/ Oneness blessings ( inte dumt att få blessings av 1000personer, på samma gång). Och efter det är det Europa som får sin del och till sist kommer specialstyrkan i form av OM-meditatörer som skickar ut healing genom ögonen det blir  en hel massa personer som tittar på en/ för över energi till dig. det är bara att själv ta emot med öppna ögon.
Sen mår man så bra så.

OM meditatörer

Man kan klicka in sig på olika sätt.

Vill man vara med, som i en familj, väljer man zoom-inloggning så kan man vara med själv med bild. Men vi tycker det är lugnare att bara se på, utan att själv vara filmad,så man kan peta sig i näsan utan att oroa sig för att halva Europa har koll på det.

Men, skämt å sido…… rekommenderar. Var med på måndag!
Healing på till dig och Europa. Inte dumt alls.
Det gillar vi…. i alla fall Ganga (Rurik ibland)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s