Att utvecklas med färg

Aura Soma bubblor

Jag älskar verkligen färg, och att kunna smörja sig med naturliga, färgfyllda oljor -och låta det locka fram inre dolda resurser och sanningar…..  kan det bli bättre??

Så idag  plockar jag  fram en alldeles speciell flaska ur Aura Somas terapi-system som heter ”Venus Födelse”. Se på bubblorna här ovan. visst är det vackert!!
det är två energier som lockar och väcker varandra: den villkorslösa kärleken och förmåga an släppa taget, flöda och ta plats.
Man vet ungefär vad en färgkombination kan locka fram för process – men aldrig helt. varje människa är unik och Aura Soma är unikt -den är på den nivå som du är på. därför kan du inte använda samma olja två gånger och förvänta dig samma process igen, då är det en ny nivå som öppnas.

Venus Födelse använder sig av det lugn som villkorslös kärlek ger…… för att hjälp oss att öppna upp delar av oss som gått i baklås…. för rädsla som kan ha att göra med hur andra behandlar eller har behandlat oss.  Den läker,lyfter fram och omfamnar känslor inom oss som handlar om att inte få vara med, utanförskap, blyghet och  isande besvikelse. sånt där som stelnat och blivit till vår klumpfot, ungefär. Som hindrar oss från att ta plats, njuta av att vara.

B34
Turkos är en av mina älsklingar. släppa taget, våga vidare, släppa in kreativitet, prova, flöda, uttrycka sig och djup kontakt med sig själv. -Släpp in en virvelvind av turkos i vårt land!! Hjälp oss alla att släppa taget! Tänk så mycket vi håller stenhårt om: gamla sketna åsikter, som är utlevda för länge sedan!  Åsikter, vanor och ovanor.  Tänk, alla prylar, allt vi tycker att vi ÄGER! Vänner, partner, barn, föräldrar! Släpp taget! släpp in luften och livet, LEV!

Släpp det med Kärlek, mer rosa till folket! Hjälp oss att se oss själva och grannen med ömhet. Så snabba vi är att döma, vara ironiska, analysera och veta bättre. Vi kan bara stilla se, uppleva och omfamna. Vi piskar oss själva -för att vara perfekta.  sen vi ljuger för oss själva -för att slippa inse att vi inte är perfekta. (vad nu perfekt är för nåt?)  Sen blir vi ännu hårdare och pekar på andra, klagar, hånler och hittar fel.
Rosa, är som en stege till änglarna från ditt hjärta. den ger oss insikten, att allt är OK precis som det är……. då, DÅ kan vi släppa taget och se skönheten i det som är….

vill du veta mer om färger och Aura Soma, så kan du klicka på bilderna här ovan.
Tack för idag. Rosa drömmar till dig och må din dag bli turkos…..

 

2 tankar om “Att utvecklas med färg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s