lådor på landet

matlåda. Biofood
Rikedom. Eller hur? Storpack med Casew, kikärtor, mandel, soyafärs och mycket mera…. Rikedom är att ha vänner att samordna sig med. vi är ett gäng som köper varor på Biofood tillsammans. Storpack och ekologiskt -känns ju bara hur bra som helst. Det kräver ju att någon har ett organisationsnummer om man handlar så och så krävas det förmåga att få ihop det: Kristina är så himla bra på det, att se till att packet går att dela och få ihop det på slutet.

packar upp varor
Sen gäller det att ha plats för det. I vårt hus är det Rurik som har koll på matförrådet. Bekännelse…. vi har en garderob full med stapelvaror. Det är väldigt bra, när man bor som vi på landet…… som nu tex när bilden är trasig. vi har mat så det räcker länge.
Det känns bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s