Det våras för mensen

Sarah Levy
Gnääääl piip. Ibland saknar jag verkligen, verkligen min mens. Jag är ju en mogen kvinna numera. så det är inte så mycket med mensen.
Jag som tyckte jag var så kreativ en gång i tiden när jag glatt vattnade blommor och hade heliga ritauler med mensblod. Men titta på den här kvinnan! sarah Levy! Ja, det är ju en man på bilden, men målad av en kvinna -med hennes mensblod. Egentligen kan jag tycka att mens ar för helig för att göra arga bilder av dumma politiker. Men imponerande vackert är det.  -och hurra för tabubrytare/ eller bättre Muttauplyftare. Vill du läsa o förstå vad det handlar om, så får du klicka här, till inlägget i ETC.

Men allt för många uttalade och uttalade tabu och ”äckel-inpräglingar” (för det är inte äckligt -det är helt naturligt)  finns inför det kvinnliga. Så klart ett enkelt sätt att hålla ner självkänsla och individualitet och förhöja den andra delen av befolkningen. Jag brukar ju inte lägga upp sådana här bilder, men jag är så fylld av beundran att mag bara MÅSTE:

mens o bajs
Att mensa och bajsa på IS flagga – och sitta där o titta rakt i kameran med utslaget hår. Det är så ofattbart starkt gjort. Läs gärna hela artikeln bakom bilden här.   Denna märkliga värld vi lever i. där någon kan hugga huvudet av nån annan och det är helig handling (???) Medan de blod som kommer ur en kvinnas kropp -som bär livet ska vara orent !!!!
Nä, dummerstrut till hela världen!! hur förvrängda värderingar har vi egentligen.
Vems liv  och vems värderingar vill vi att våra döttrar ska leva?

Ja, jag vet. Hela sommaren har vi mest skrivit om potatis o morötter, ungefär -sen kommer det plötsligt ett sådant här inlägg. Det får man räkna med.
hurra för Muttan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s