smygstart på hemsida

Närbild, doftolvon

Ja, det är sant.  dom där preparaten som jag skriver om allt som ofta, finns på en hemsida nu.Gå gärna in och titta, skicka gärna en kommentar, om vad du tycker, där finns en kommentarsruta ( som ännu så länge även är för beställningar)
-Skriv gärna en rad om hur du uppfattar hemsidan:    vad vill man veta mer, se mer eller ha på annat vis? Och naturligt vis, beställ gärna 🙂

Företaget heter BLADH trädgård (visst är det ett passande namn?)och hemsidan heter bladhtradgard.se

Doftolvon,  fri från ohyraohyra
Så måste jag ju skryta lite. Kolla in den här busken. Under alla de här sex åren som jag har levt med den här trädgården, så har den här doftolvonet sett ut som en döende pinnsamling på eftersommaren. Bladlössen älskar den men även nån annan sorts ohyra, som jag inte ens vet vad den heter…… men den lägger säkert larver!! Så har jag tänkt och så tog jag förra året och sprutade den mot både bladlöss (B2)  och larver (B5) :
Bladlössen försvann men den fortsatte att se rätt lidande ut. Men i år!! NU fick den kraft att växa sig grön utan att allt blev uppätet. Kombinationen av de två preparaten hindrade ohyra från att övervintra i busken!! I år fick vi en grön och blommande buske!!
Inte försent att spraya med frekvenspreparaten i år – du ser resultatet nästa år.

Det var dagen skryt.
Slut

Se så: nu är det dags att gå in och titta på Nya Hemsidan!

2 tankar om “smygstart på hemsida

  1. hej Vad bra det låter, fantastiskt Det behövs verkligen preparat som verkar i längden och inte slår ut allt annat som ska finnas där.Bra lycka till 1 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s