De sista Persikorna….

persikor sista augusti

……lite uppföljning: Var enda dag fram till igår. I vårt kylskåp la vi alla våra skördade PERSIKOR. Varje frukost har vi ätit persika. Det är ju känsliga frukter, som du säkert vet. Köper man en i affären så är man nästan tvungen att äta upp den samma dag för att den inte ska bryta ihop och försvinna.
Jag var ju lite extra nyfiken eftersom jag har velat prova in vårt frekvens-homeopatiska preparat för frukt…. vi kunde konstatera att frukterna blev väldig stora, inte bara några stycken utan de allra flesta.  Men hur skulle de hålla i lagring.
Förra inlägget var daterat från mitten av juli och då var vi mitt i storplockningen av våra frukter. En vecka senare var det bara lite fallfrukt, som ju inte håller så bra, som var kvar. Det är den sista fallfrukten som vi nu, mer än en månad senare plockat fram.  Det blev till att skära bort lite på dom alla men två höll smak o var goda den tredje, lilla, var inte god, den blev släng.
Men ändå! Måååånga persikor har vi fått njuta. Tack snälla trädet!

Här är det förra inläget från i somras:

stor persika
Egna persikor… Hur otroligt är inte det?? Tack och lov mognar inte alla på en gång. Men nu levererar de! De allra största plockar jag ner i korgen idag. Ludna, varma och doftande.

persikor
Har vi någonsin haft så stora persikor frågar vi oss??  Stora, jag är ju nyfiken, – de har under säsong blivit sprayade med frekvens-homopatipreparat  för ”FRUKT” tror det har gett resultat. Trädet har gett sitt bästa. Hur är de i lagring, det får vi se nu.

2 tankar om “De sista Persikorna….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s