Överflödsproblem

mullbär
Överflödet bara fortsätter. Mullbär!! Vår lilla frys e redan full så vi är lite fundersamma. Mullbären har aldrig varit så stora o så många. Inte nog med det, idag åkte Rurik iväg o köpte hem blåbär till oss…

tork, bär
Nu kör vi alternativa lösningar . Vi har blivit med torkapparat. Torkade blåbär? Det blir nog toppen! De får torka under natten. Det här är nytt för oss. Ska bli spännande att lär sig! Först blir det blåbär sen mullbär! Låter helt fantastiskt!

4 tankar om “Överflödsproblem

  1. Mmmmm jag torkade bär och hade med till Indien och använde i mina smoothies där. Det är super, men kan ta riktigt lång tid att torka, iaf om ni torkar på ”raw” grader. Önskar jag hade såda överflöds problem 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s