smakrikt besök

Sudha m limpa
Glad vän på besök, Sudha. Vi kände oss nästa borttrollade ( i positiv bemärkelse) fram kom en LIMPA.  Gjord på de finaste fröer…. som pumpa, solros, ljusa och svarta sesamfrö, boveteflingor…… aprikos, klippt i bitar……

frölimpa
tja, jag brukar bara slänga ihop lite vad jag har hemma. säger hon så där lagom oskyldigt, som det brukar låta även när Rurik  försöka beskriva hur han har fått ihop sitt mirakel. Recept i vanlig bemärkelse verkar liksom inte riktigt finnas i den världen….  Vi skär oss en skiva av det godaste bröd….. mmmm. 175 grader en halvtimme i ugn, sen häller man bröder ur formen och låter den bakas upp och ned en sista halvtimma.  Ja, det kanske är så enkelt som det låter?
musli
Det här är en kvinna med sån där hemma-tork som vi ibland pratar om att skaffa…. med skivor av tunt nätt där man kan torka frukt, bär o svamp. Till frukost blev det rakt ingen yoghurt – utan mixad frukt, som en smothie och till den, egen musli. Groddad bovete som sedan torkats i hemmatorken och koksflingor, gojibär och pumpakärnor. hur gott som helst!!

En tanke på “smakrikt besök

  1. Det var sååå trevligt att äntligen då få träffa er i verkliga livet och javisst det är faktiskt väldigt enkelt att baka detta bröd 😉 Kram på er ♥ ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s