Doften av kattpiss

häggblommor

Det luktar kattpiss!! I två dagar har vi gått med vidgade näsborrar och försökt fatta var lille katt har satt sig. Jag blänger surt på katten och hon ser lika oskyldig ut som alltid. Men idag böjde jag mig över kvisten av HÄGGBLOMMOR som jag satt på bordet.

Angel sover
Katten sover lugnt vidare och jag måste inse att doften av hägg, som är så bedårande -luktar som kattpiss i en annan miljö. Att en o samma doft kan upplevas så olika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s