Happy Pussy

väntrum

Morgonväntan. på fastande mage.

IMG_8201

Men sen gick det undan. Fin go o glad personal. ”Du blir bara lokalbedövning så du kommer att uppleva att vi rör dig” informerar operationssköterskan medan nån annan stoppar en kanyl i armen och en tredje tvättar operationsomtådet, ja, Pussy.

fika

Sen hör jag hur dom tisslar o tasslar -jag håller på o vakna upp. Framfallsoperationen är över och jag märkte då ingenting. Jag e bara lugnt o förnöjd. Det dröjer inte länge så ligger jag i sängen o mumsar på ostmackan o te.

dropp

Du som följer bloggen kanske vet att jag var inne på liknande operation för ett och ett halvt år sedan. Det verkar som det ingreppet är OK, nu är det en annan vägg där inne som ställer till det. Läkaren kallar det för förlossningsskador som nu ger sig till känna…

”Var du glad att du fött vaginalt! ”Sa kiropraktorn, som menade på att det blir andra, jobbiga skador när inte kroppen får jobba sig igen en förlossning.det är till hjälp för för alla fogar att sedan dra ihop sig ordentligt, menar han.

utsikt Motala

Jag menar, tre fina barn. Det är värt priset. -och apropå pris. Så fantastiskt, jag kan gå till lassarettet och betalar endast 300kr för detta proffsiga kirurgiska ingrepp. Jag får all den omvårdnad jag behöver. Det är nåt att vara tacksam för!

Nu dröjer det ett tag innan man är happy Pussy. Det är känsligt ställe att vara opererad o sydd. Nu är jag konvalescent. Inga lyft o mycket vila. Rurik får slava.det tackar jag för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s