dörren som öppnade sig

altaret
en sak till vill jag berätta från Skåneresan.  Med ganska kort varsel beslöt vi att jag skulle hålla en välfärdscermoni/ process.  vi var några stycken som skulle träffas och göra den tillsammans. Vi förberedde och ställde i ordning. Så åt vi vår frukost. Närmast ljudlöst gick plötsligt dörren upp…. och in strömmade ljuset.
Det var verkligen som ljuset steg in o en skön stillhet fanns där. Livet är fullt av små nyanser av magi, det här var ett sådant. Vi hade en härlig ceremoni och rummet var fyllt av den där förtätade, innerliga stämningen hela dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s